Over Natuurlijkerwijs.com

Deze blog gaat over alles wat te maken heeft met autoverhuur en autoreizen in het buitenland. Zelf gebruik ik vaak een huurauto voor vakantiedoeleinden. De reden is meestal dat ik de plaatsen die ik bezoek graag verken, maar ik wil geen tijd verspillen aan onpraktische autovakanties in de traditionele zin. Als ik bijvoorbeeld een deel van Spanje wil zien, vlieg ik liever rechtstreeks naar Madrid of Barcelona dan dat ik meerdere dagen vanuit Oslo wil rijden. De autovakantie begint bij het loket bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven.

Sommige artikelen gaan over reizen die ik zelf heb gemaakt, hopelijk tot voordeel en inspiratie voor jou. U kunt ook lezen over hoe u een goedkopere huurauto kunt krijgen, hoe u oplichting en fouten kunt vermijden, hoe u extra kosten kunt vermijden, en over verzekeringen en veiligheid tijdens de reis.