Vergelijk verschillende autohuur bedrijven om de beste prijs te verkrijgen

Er lijkt veel onenigheid te bestaan ​​over de goedkoopste plek om een auto te boeken. Net als met vluchten, is er geen magische spreuk. Rentalcars.com en Sixt.global zijn waarschijnlijk enkele van de beste plaatsen om mee te beginnen, maar dat betekent niet dat sites als Goautos auto huren of zelfs Costco niet naar waarde moeten geschat worden. Net als met vliegtickets kunnen bij het huren van auto’s veel factoren de prijs bepalen.

Tarieven kunnen variëren afhankelijk van afhaling op de luchthaven, het tijdstip (tijdens de week of het weekend) en het geselecteerde type auto. De enige manier om de beste prijs voor je huurauto te krijgen, is door verschillende sites te vergelijken. Houd ook rekening met het type wagen dat je kiest. Overweeg goed welk soort wagen je nodig hebt. Waarom een grote wagen nemen als een kleinere wagen volstaat voor je fenomenale roadtrip? Hieronder enkele tips.

Betaal met de juiste creditcard

Verzekeringen zijn iets waar je meestal niet extra voor hoeft te betalen. Het is tegenwoordig algemeen bekend, maar mocht je het nog niet weten: de meeste creditcards die gebruikt worden om te reizen, bieden autoverzekeringen aan als je geen autoverzekering hebt. Onthoud dat de verhuurbedrijven hun winst halen uit de extra verzekeringen die ze je aanbieden. Het is dus niet zo dat je geen auto kan huren omdat je de verzekeringen van het verhuurbedrijf weigert.

Het belangrijkste om in gedachten te houden bij het huren van een auto met een creditcard, is dat de meeste creditcards de huurder verplichten om alle mogelijke vormen van verzekering af te wijzen – inclusief wat aan de balie wordt aangeboden. De meeste Visa-cards bieden dekking voor diefstal, schade aan de huurauto, sleepkosten enz. als je geen autoverzekering hebt. Sommige bieden automatisch een primaire dekking, wat betekent dat je gedekt bent, zelfs als je je eigen autoverzekering hebt.

Zoek op het internet naar kortingscodes

Er zijn drie zeer specifieke zoekopdrachten die de beste kortingscode voor huurauto’s opleveren. De top drie zijn “xx kortingscodes”, “XX kortingscodes boardingarea.com” en “XX kortingscodes flyertalk.com.” De eerste is een generiek zoek-principe; de tweede doorzoekt het hoofdcollectief van frequent flyer-blogs en de derde bekijkt wat waarschijnlijk het grootste communityforum van frequent flyers is. Heb je ooit 700.000 geeks op één plek gestoken? Dat is wat Flyertalk.com is. Ook via luchtmaatschappijen loont het de moeite, bijvoorbeeld Qantas.com.

Heb je een voorraad frequent flyer-miles? De meeste beloningsprogramma’s van luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om airmiles (punten) in te ruilen voor autoverhuur. Maar het inwisselen van je airmiles voor huurauto’s is bijna altijd een vreselijke deal. Je krijgt veel meer waar voor je geld als je je airmiles inruilt voor gratis autoverhuur via frequente verhuurprogramma’s. Zijn airmiles nieuw voor je, dan lees je hier de informatie die je nodig hebt om te starten.

Sla het vooruit betalen (voorlopig) over

Het is niet verwonderlijk dat prepaid autoverhuur veel goedkoper is dan een normale autoreservering. Maar ze vereisen ook dat je vooruit betaalt en zijn volledig inflexibel in het geval dat je plannen veranderen. De meeste autoverhuurreserveringen zijn standaard volledig terugbetaalbaar, dus een goede tactiek om wat geld te besparen is gewoon te blijven zoeken naar een betere deal en daarna je reservering om te boeken tegen een lager tarief als je eerste reservering hoger is dan de tweede.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *